Mere end 15 års erfaring​

​Omsorgsfulde tandteknikere

​Prisaftale med kommune

Tryg og rar atmosfære​

Tandproteser med fokus på dine ønsker

Søger du specialister til tandprotese? ​Hos os er tandprotese ikke bare en tandprotese! Vi har både klinik i Fredericia og Jelling, hvorfor vi også har kunder fra Vejle og andre nærliggende byer.

Nogle har tidligere oplevet at få en protese, der ikke duede. I dag findes der mange forskellige former for tandproteser; derfor kan vi fremstille en protese til dig, der virker.

Har du stadig en del tænder i behold, er der ingen grund til at trække alle tænder ud for at få lavet tandproteser. Vi kan lave en delprotese, som fungerer godt sammen med dine naturlige tænder.

Har du ondt i gummerne?

Hvis du har meget ømme gummer, måske efter en tidligere protese, der gjorde ondt, så kan vi også hjælpe dig med den rigtige tandprotese. Med en blød basisprotese føles det ikke hårdt, når du tygger maden.

Midlertidige tandproteser

Skal tænderne ud, fordi du skal have sat en bro ind med implantater, så skal du ikke længere gå rundt uden tænder i en periode. Vi fremstiller en provisorisk protese til dig, som du kan gå med indtil din mund har tilpasset sig nok til at sætte implantaterne ind.​

Hvad koster en tandprotese?

Priser på tandprotese er ikke faste hos os, da det kommer helt an på, hvilken type af de forskellige proteser, der skal arbejdes med. Dog kan du få en fordelagtig pris hos os uden det går ud over kvalitet og den professionelle tilgang.

 ​

​Ny tandproteser tilpasses din mund

Det er din mund og dine gummer, der bestemmer, hvilken protese, vi skal lave til dig. Tandproteser kan vi i dag fremstille helt naturtro, så overgangen mellem tænder og tandkød ser naturlig ud. Vi giver dig altid den vejledning, du har brug for, så du får den rigtige tandprotese.​

​Ring og book en god tid

Kontakt din lokale tandtekniker på telefon 75 87 01 02 Jelling / 75 92 22 41 Fredericia eller e-mail birgitte@tand-tek.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.​

Åbningstider​

Jelling

Tirsdage:

kl. 08:30-12:00

Torsdage:

kl. 13:00-16:30

Eller efter aftale

Fredericia

Mandag til torsdag

kl. 08:30-16.00

Fredag:

kl. 08:30-13:00

Eller efter aftale